Jalkahoitopalvelut ja -hinnat

Jalkahoitola Kulkuri keskittyy jalkojen perushoitoon ja jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitamiseen. Myös hemmotteluhoitoa on tarjolla, mutta siihenkin liittyy aina jalkahoidollinen osa. 

Varaa hoitoaika etukäteen ajanvarauksesta tai puhelimitse 050 5925 161. Jos joudut perumaan varauksesi, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Ajan voi perua ajanvarausjärjestelmässä, puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Peruuttamatta jätetystä ajasta laskutetaan 25€  siinä tapauksessa, että peruutusilmoituksesta on alle 12 tuntia varattuun aikaan.

Jalkahoitoon sisältyy aina aluksi jalkojen kylvetys ja lopuksi jalkojen rasvaus. Tarvittaessa jalkavoiteena käytetään iho-ongelman mukaista erikoisvoidetta, kuten kovettuma- tai halkeamavoidetta.

Kulkurin perusjalkahoito

Hoitoon sisältyy jalkakylpy, jalkojen ihon perushoitona sarveistumien, kovettumien, pienten känsien poisto ja halkeamien hoito, kynsien perushoitona lyhennys, ohennus ja viilaus ja lopuksi jalkavoide ja jalkahieronta.
Hoitoaika n. 45 minuuttia.
Hinta 53,00 € (sis. alv 24%)

Kulkurin parempi jalkahoito

Hoitoon sisältyy perusjalkahoito, jota täydennetään tarpeen mukaisilla ihon ja kynsien erityistoimilla. Kulkurin parempi jalkahoito soveltuu asiakkaalle, joka haluaa esimerkiksi kynsien lakkauksen tai jolla on vaativaa hoitoa tarvitsevia jalkaongelmia, kuten laajoja kovettumia, kipeitä känsiä, ihohalkeamia taikka sisäänkasvavia, paksuuntuneita tai sienikynnen vaurioittamia kynsiä.
Hoitoaika on n. 50 min
Hinta 58,00 € (sis. alv 24 %)

Kulkurin hemmotteluhoito

Hemmotteluhoitona on saatavissa perusjalkahoidon päälle rakennettuja erikoishoitoja, joihin voi sisältyä mm. ihon kuorinta, jalkanaamio, pidennetty jalkahieronta tai erikoishoitotuotteita. Hemmotteluhoidon sisältö sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.
Hoitoaika n. 50 - 60 min.
Hinta alkaen 62,00 € (sis. alv 24%)

Kulkurin yksittäis- ja sarjahoidot

Yksittäisiä hoitotoimenpiteitä ovat mm. varpaankynsien leikkaus, kovettuman tai känsän poisto, ihohalkeaman hoito, sienikynnen erityishoito tai syylänhoito. Syylänhoidossa käytetään sarjamuotoista 3-5 hoitokäynnin Verrutop- hoitoa. Vaikeita tai sarjahoitona tehtäviä kynsi- ja iho-ongelmia varten laaditaan erillinen hoitosuunnitelma. Yksittäis- ja sarjahoidoissa hoitoajat ja hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti alkaen 30,00 € (sis. alv 24%) /käynti.

Kaikille vastaan
aina, huolet ei
mieltä paina,
vapaus on lohtu
kulkurin.
- Martti Jäppilä