Jalkahoitola Kulkuri Seinäjoen keskustassa

Missä?

Hoitola sijaitsee oheisen kartan mukaisesti Maakunnankadulla. Käynti hoitolaan on urheilutarvikeliike InterSportin puolelta. Parkkipaikat kiinteistön edustalla ovat ainakin toistaiseksi maksuttomia.

Hoitola on katutasossa ja sisäänpääsy on esteetön. Seinänaapureina ovat kahvila Salotta ja Vuokravälitys. Samassa liikerakennuksessa toimivat myös mm. pizzeria Valentina, parturi-kampaamo Cut Point sekä hammashoitola Helmident.

Jalkahoitola Kulkuri
Maakunnankatu 3 A
60100 Seinäjoki

Milloin?

Hoitolassa ei ole kiinteitä aukioloaikoja ja hoitoaika tulee aina varata etukäteen. Hoitoajan voi varata ajanvarausjärjestelmässä, puhelimella soittamalla tai tekstiviestinä 050 5925 161 tai sähköpostilla kulkuri@kulkuri.fi.

Kuka ja mitä?

Olen Marjatta Jokisuu ja suorittanut jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Sen antamilla opeilla ja käytännön työstä ja elämästä saaduilla kokemuksilla toivotan Sinut lämpimästi tervetulleeksi jalkahoitoon. Tänne voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Hoitotilanteessa voidaan jutella kaikenlaista tai voit vain istua hoitotuolissa ja rentoutua. Hoitosuhde on luottamuksellinen ja olen salassapitovelvollinen kaikesta asiakkaisiini liittyvästä tiedosta.

Oon kulkuriksi
syntynyt mä vainen
ja paljain jalon
kierrän maailmaa.
- Reino Helismaa 

Ota yhteyttä